Hvis du er typen der elsker at kunne følge med i aktierkurser og dine egne aktier på farten, så skal du vælge en aktieplatform som tilbyder en investeringsapp. Det er ikke alle platforme der har denne service og det er derfor vigtigt du undersøger om den pågældende udbyder har en investeringsapp tilknyttet.

Før du kan gå i gang med at købe dine aktier eller holde øje med de aktuelle aktiekurser, så skal du vælge en aktieplatform som du vil bruge til at handle dine aktier på. Her anbefaler vi du bruger etoro, som er den mest brugte aktieplatform i norden og de har også deres egen investeringsapp som du kan bruge på din mobiltelefon.

Her på siden vil du kunne læse meget mere om de investeringsapp, som jeg mener er de bedste og som du bør undersøge inden du beslutter dig for hvilken aktieplatform som du vil bruge til at købe og sælge aktier på.

Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
4.8/5
investeringsapp

Sådan køber du aktier på en investeringsapp

Største delen af de store handelsplatforme har tilknyttet en investeringsapp, hvor du kan logge ind på din profil og følge med i dine aktier og de mange forskellige aktiekurser. Du kan også købe og sælge dine aktier over din investeringsapp.

Hvis du ikke kan gå fem minutter uden at tjekke op på dine aktier, eller hvis du bare gerne vil have mulighed for at købe eller sælge en aktie når som helts, så er det oplagt for dig at vælge en aktieplatform som har en investeringsapp tilknytte, det kan for eksempel være etoro.

Når du har oprettet en bruger hos etoro for eksempel, så skal du blot hente deres app i appstore og derefter logge ind. så kan du begynde at købe og sælge aktier fra din telefon og du kan slå til, så du får notifikationer når der sker noget nyt indenfor dine aktier.

Den bedste aktieapp 2023

Inden du vælger den aktieplatform som du gerne vil bruge til dine investeringer. Så er der et par ting du bør overveje inden. Har platformen en investeringsapp tilknyttet? Er investeringsappen på dansk? Er investeringsappen gratis? det er blot nogle af de ting du bør undersøge inden du opretter en bruger hos den pågældende handelsplatform.

Nu har du fået lidt mere indsigt i hvad en investeringsapp er, og du er formentlig klar til at vælge den platform som vil bruge til dine investeringer. Jeg anbefaler eToro, som er en god aktie app, hvor du har mulighed for at købe aktier med 0 kr. kurtage.

Nedenfor kan du se nogle af de gode grunde til, hvorfor du bør vælge etoro som handelsplatform:

  • Aktiehandel app med 0 kr. kurtage ved køb og salg
  • Fungerer både til Android og iOS
  • Mulighed for copytrading
  • Vælg mere end 20 forskellige sprog
  • Find mere end 2500 forskellige aktier

Skal du til at oprette en bruger hos etoro? Så kan du nemt følge vores guide herunder, hvor jeg guider dig igennem hele processen hvordan du opretter en bruger på handelsplatformen etoro.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
4.8/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Indsæt penge på din konto

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier.

For at købe aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

aktieapp