Hvis du skal til at i gang med at investerer i aktier, så er det en fordel at kunne følge med i dine aktier og aktiekurser fra din mobil og det kan du med en aktieapp. Det er dog ikke alle aktieplatforme der tilbyder en aktieapp, derfor er det vigtigt at overveje om den udbyder du vælger skal have en aktieapp, så du kan følge dine investeringer på farten. 

Inden du kan gå i gang med at købe aktier på en aktieapp, så skal du vælge den udbyder som du vil bruge til at købe og sælge dine aktier. Her anbefaler vi du bruger etoro, som er den mest brugte aktieplatform i norden og de har også deres egen aktieapp.

Her på sinde vil du kunne læse meget mere om de aktieapp, som jeg mener er de bedste og som du bør undersøge inden du beslutter dig for hvilken aktieplatform som du vil bruge til at købe og sælge aktier på. 

De 3 bedste aktie apps

Jeg har investeret i aktier i mere end fem år og har efterhånden prøvet de fleste udbyder der er på markedet og derfor mener jeg også jeg kan komme med en god anbefaling til dig, om hvilken aktieapp der er den bedste. Herunder har jeg samlet de tre bedste aktieapp på markedet efter min mening.

 1. eToro er helt klart den bedste når det kommer til aktieapp og platform. De er en af de mest brugte handelsplatforme derude og det har de efterhånden været i rigtig mange år. De har en utrolig nem og brugervenlig aktieapp, som alle kan finde ud af at navigere rundt på. – Opret konto her
 2. SaxoInvestor er også en af de meget kendte her i Danmark, dog har de ikke været så længe på markedet som Etoro, og har derfor ikke fået finpudset deres platform helt så meget som Etoro. Alt i alt er det dog også en rigtig god aktieapp til nybegyndere – Opret konto her
 3. Nordnet er den mest brugte her i Danmark og det er en app, som er meget brugervenlig men også lidt klodset på samme tid. De har gjort mere ud af deres platform end deres app, og derfor vil den også virke mere uoverskuelig.  – Opret konto her
investeringsapp

Sådan køber du aktier på en aktieapp

De fleste udbydere på markedet tilbyder en aktieapp. de har bygget deres egen så både sikkerhed og brugervenlighed er i top. Det er dog ikke alle der tilbyder det, derfor bør du undersøge det inden du opretter en bruger på en aktieplatform, hvis du ikke vælger en af de tre som vi anbefaler.

Hvis du er typen der elsker at holde øje med dine aktier og aktiekurser, eller blot gerne vil kunne købe eller sælge aktier fra din mobil, så er det oplagte valg at vælge en udbyder som har sin egen aktieapp tilknyttet.

Når du har oprettet en bruger hos etoro for eksempel, så skal du blot hente deres app i appstore og derefter logge ind. så kan du begynde at købe og sælge aktier fra din telefon og du kan slå til, så du får notifikationer når der sker noget nyt indenfor dine aktier.

Den bedste aktieapp 2023

Når du skal vælge en aktieplatform som har en aktieapp tilknyttet, så er der nogle ting du bør overveje. Du bør for eksempel overveje om appen er på dansk eller om deres aktieapp er gratis, det er blot nogle af de ting du bør undersøge inden du vælger en handelsplatform.

Nu har du læst hertil, så har du fået lidt mere indsigt i hvilke ting du skal holde øje med, for at vælge den bedste aktie app. Jeg anbefaler eToro, som er en god aktie app, hvor du har mulighed for at købe aktier med 0 kr. kurtage.

Herunnder har jeg samlet lidt grunde til hvorfor jeg mener etoro er den bedste aktieapp:

 • Aktiehandel app med 0 kr. kurtage ved køb og salg
 • Fungerer både til Android og iOS
 • Mulighed for copytrading
 • Vælg mere end 20 forskellige sprog
 • Find mere end 2500 forskellige aktier

Herunder har jeg lavet en lille guide til dig med hvordan du opretter en konto hos etoro. Ved at følge min guide, vil du være klar til at købe dine første aktier indenfor 10 minutter. 

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
4.8/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Indsæt penge på din konto

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier.

For at købe aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine udbytteaktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

aktieapp

eToro

etoro

Nu har vi snakket lidt om hvorfor og hvordan en aktieapp fungerer. Herunder kan du finde både fordele og ulemper til hvorfor du bør vælge eller fravælge etoro som aktieplatform. Husk det er dig selv der skal træffe din beslutning, vores formål er blot at give dig alt den information vi kan om virksomheden, så du har det bedste grundlag at træffe en beslutning ud fra.

Fordele

 • 0% i kurtage på salg og køb af aktier
 • Overskueligt overblik over dine aktier
 • Dansk aktie app
 • App til både iOS og Android
 • Overfør penge til din konto med paypal, kreditkort og Bankoverførsel
 • Mulighed for copytrading
 • Minimums indbetaling på 50$ 
 • Den mest brugte platform i norden
 • Brugervenlig platform og app
 • Vælg mellem mere end 2500 aktier, kryptovaluta og valutaer.

Ulemper

 • Kundeservice er på engelsk
 • Du skal selv sørge for at indberette dit overskud eller underskud til skat
 • Pris er 5$ for at få udbetalt dine penge.

SaxoInvestor

saxoinvestor

Saxo er en af de mest brugte handelsplatforme i Danmark og de er næsten lige så gode som etoro. Deres platform er super brugervenlig og den er nem at navigerer rundt på. Saxo Investor er det oplagte valg til dig som mest er interesseret i at investerer i danske aktier. Da Saxo investor er dansk, vil du også kunne finde et større udvalg af danske aktier i forhold til på etoro.

Fordele

 • Stort udvalg af danske aktier
 • Dansk aktie app
 • Tilbyder aktiesparekonto
 • Automatisk indberetning til SKAT
 • Opret en konto indenfor 5 minutter med mitid
 • Overfør dine penge med bankoverførsel og kreditkort
 • Dansk kundeservice
 • App til både iOS til Android

Ulemper

 • Du skal betale købs- og salgskurtage når du handler aktier
 • Du skal bruge MitID/NemID for at oprette din konto.

Sådan køber man aktier på sin mobil?

Når du skal købe aktier på din mobil, så er eToro’s aktie app uden sammenligning den letteste aktie app vi har prøvet.

Alt fungerer præcist ens uanset om du anvender handelsplatformen på din mobiltelefon eller computer.

På videoen nedenfor, kan du også se hvordan du køber aktier på eToros aktie app.